„OGRÓD TO TEŻ DOM” II część „Nawyki u architektów krajobrazu, projektantów ogrodów i inwestorów”

Idea „Ogród To Też Dom”  pojawiła po kilkunastu latach realizacji ogrodów przydomowych, kiedy autor (architekt krajobrazu Wojeciech Januszczyk) doszedł do wniosku, że zbyt często tworzone są przestrzenie bezfunkcyjne ukierunkowane jedynie na ładny wygląd lub takie, które stają się „zbędnym elementem który trzeba kosić”. Duży wpływ mają na to nawyki wszystkich uczestników procesu realizacji ogrodu. W jego trakcie często ujawniają się u projektanta, inwestora czy wykonawcy. Te utarte ścieżki mogą być dobre lub problematyczne. Nawyki mogą uniemożliwić wyjście poza schematy podczas tworzenia ogrodu, ale i także spojrzenie szerzej na problematykę ich tworzenia.

Partnerami strategicznymi naszego spotkania są firmy Cana Concept i Vectorworks Polska, których przedstawiciele opowiedzą o tym jak ich działania i produkty wpisują się w ideę „Ogród To też Dom”.

Webinar kierujemy w szczególności do architektów, architektów krajobrazu, projektantów ogrodów, samorządowców, a także wszystkich zainteresowanych tematem!

Szczegóły poniżej:
? czwartek  18 czerwca
? godzina 11:00

Udział w webinarze jest bezpłatny
ZAPISY:  https://bit.ly/2BKChjR

Liczba miejsc ograniczona!