Ruszył nabór na szkolenie z systemów automatycznego nawadniania

Zapraszamy na 3-dniowy intensywny kurs dla branżystów! Od dziś rusza nabór na kolejną edycję szkolenia z systemów automatycznego nawadniania, na którym oprócz wiedzy teoretycznej, zdobędziesz praktyczne przeszkolenie. Tylko w ramach naszego szkolenia, uczestnicy mają możliwość fizycznego wykonania systemu nawadniającego w przestrzeni publicznej!

Głównym celem organizowanego szkolenia jest podniesienie wiedzy i umiejętności uczestników z zakresu zasad projektowania oraz zakładania instalacji nawadniających w przestrzeniach publicznych. Szkolenie odbędzie się w formie spotkania weekendowego i będzie składało się z następujących segmentów:

• projektowanie instalacji i opracowywanie dokumentacji inwestycji
• studium przypadku – prezentacja procesu przygotowania oraz praktycznego działania i użytkowania gotowej instalacji w przestrzeni publicznej
• montaż instalacji systemów automatycznego nawadniania obejmujący prezentację poszczególnych elementów systemu oraz ćwiczenia praktyczne w tym zakresie

Miejsce: Lublin
Termin: 5-7 kwietnia (piątek-niedziela) 2019 r.

Koszt szkolenia: 759 zł
**Warunkiem odbycia się szkolenia jest zebranie grupy minimum 10 osób.

ZAPISY: http://fundacjakrajobrazy.pl/zapisy/
KONTAKT: ap.krajobrazy@gmail.com
Więcej szczegółów: Program szkolenia z systemów nawadniających

Zapraszamy do śledzenia wydarzenia na profilu Facebook: https://bit.ly/2DA21OB