Szkolenie z kosztorysowania i pisania umów w działalności architekta krajobrazu

Uruchamiamy nabór na 2-dniowe intensywne szkolenie z kosztorysowania prac budowlanych w zakresie tworzenia terenów zieleni oraz tworzenia umów w działalności architekta krajobrazu i projektanta ogrodów.

Prowadzone podczas pierwszego dnia warsztaty pozwolą kursantom na zapoznanie się z zasadami poprawnego wyliczania kosztów robót i usług związanych z zagospodarowaniem terenów zieleni. Jako eksperci z tej dziedziny wiemy, jak wielką rolę w procesie inwestycyjnym odgrywa dobrze i rzetelnie sporządzony kosztorys z prac projektowych i wykonawczych, który z pewnością nie należy do łatwych. Trudność wynika m.in. z interdyscyplinarnego charakteru tej branży. Dlatego na naszym szkoleniu poruszmy również kwestie dotyczące składników i sposobów kalkulacji cen za roboty w zakresie architektury krajobrazu oraz różnice między kosztorysem inwestorskim a ofertowym. Natomiast w drugim dniu szkolenia omówimy m.in. zagadnienia opisujące specyfikę pisania umów, w tym elementy przedmiotowe oraz podmiotowe istotne umowy, podstawy odpowiedzialności architekta, projektanta i wykonawcy zagospodarowania terenu zieleni, a także poruszymy problematykę praw autorskich na etapie sporządzania projektu.

Miejsce: Lublin
Termin: 2-3 marzec (sobota-niedziela) 2019 r.

Koszt szkolenia: 599 zł
**Warunkiem odbycia się szkolenia jest zebranie grupy minimum 10 osób.

ZAPISY: http://fundacjakrajobrazy.pl/zapisy/
KONTAKT: ap.krajobrazy@gmail.com

Więcej szczegółów: Program szkolenia z kosztorysowania i pisania umów w działalności AK

Zapraszamy do odwiedzenia wydarzenia na profilu Facebook: https://bit.ly/2Hkxvfo