Szkolenie z zakresu zasad projektowania oraz montażu systemów automatycznego nawadniania

W dniach 23-24 lipca 2016 r. Fundacja przeprowadziła pilotażowe szkolenie z zakresu zasad projektowania i montażu systemów automatycznego nawadniania – Poziom I (OGRODY PRZYDOMOWE).

Głównym celem organizowanego szkolenia było podniesienie wiedzy i umiejętności z zakresu zasad projektowania i montażu systemów automatycznego nawadniania. W trakcie jego trwania zostały przeprowadzone wykłady, wprowadzające uczestników w główną tematykę szkolenia, a także warsztaty, przekładające teorię na praktykę. Pod okiem wykwalifikowanych i doświadczonych specjalistów uczestnicy przyswoili podstawowe zasady konstrukcji i instalacji systemów nawadniania, zapoznali się z najlepszymi przykładami ich zastosowania, a także stworzyli własne projekty. W twórczej atmosferze nasi specjaliści przedstawili sposoby kreatywnego myślenia o roślinności znajdującej się w naszym otoczeniu oraz nowatorskiego i funkcjonalnego podejścia do systemów nawadniających.

WIĘCEJ ZDJĘĆ: Galeria – szkolenie