PARTNERZY

Design Express Poland

Design Express Poland Sp. z o.o. jest zlokalizowana w Warszawie jako filia belgijskiej firmy Design Express, wyłącznego dystrybutora i developera na Belgię, Holandię, Luksemburg i Polskę lokalizowanych wersji (holenderskiej, francuskiej i polskiej) software do projektowania architektonicznego, wnętrz, oświetlenia, ogrodów i krajobrazu o nazwie Vectorworks.

www.poland.vectorworks.be

Instytut Architektury Krajobrazu KUL

Instytut Architektury Krajobrazu Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II istnieje od 2003 roku. Prowadzi zajęcia na dwóch kierunkach studiów: architektura krajobrazu i gospodarka przestrzenna, a także organizuje liczne konferencje krajowe i zagraniczne. Katedry tworzące Instytut Architektury Krajobrazu współpracują z wyższymi uczelniami i instytucjami naukowymi w kraju i za granicą, urzędami gmin i miast, spółdzielniami mieszkaniowymi oraz instytucjami kościelnymi.

www.kul.pl/iak

Rain Bird

Firma Rain Bird jest jednym z wiodących na świecie producentów systemów automatycznego nawadniania. Wszystkie działania i produkcja firmy Rain Bird ściśle podporządkowane są idei inteligentnego wykorzystania zasobów wody. Naszym dziedzictwem jest projektowanie oraz wytwarzanie produktów o najwyższej jakości.

PUCZYŃSKI - mała architektura

Firma PUCZYŃSKI - mała architektura istnieje od 1978r. i jest liderem na rynku produkcji małej architektury w Polsce. Podstawowa ich działalność, to projektowanie i produkcja elementów małej architektury. Wykorzystuje duże doświadczenie w zakresie jakości, dbając jednocześnie o funkcjonalność i wygodę.